Divisa

"De la por naixen els valents; del fracàs, el triomf; de l'infortuni, la felicitat." Plinio Apuleyo Mendoza: Gabo. Cartas y recuerdos.
"Sóc un home que es vesteix en la tenebra." G.G.M.


dimarts, 15 de gener del 2013

Mentir

Només el bon mentider és capaç de mentir amb la mateixa rotunditat de qui defensa la veritat. Però anem amb compte: la frase “una bona mentida val per una veritat”, encara que l'haja dita un famós solitari, és tan sols una veritat a mitges al gust i a la mesura només de qui vol fer-nos passar gat per llebre.

2 comentaris:

  1. Benvolgut mestre i copresi meu: em permetràs que estampe unes parauletes en aquesta cambra d'escriptura que has tingut a bé d'obrir de bat a bat per a regalar-nos, als teus admiradors (admiradores) i deixebles. Que no t'abandone mai el do de l'escriptura, i així nosaltres et continuarem tenint com a exemple de rigor i d'exigència en tot allò que t'ocupa literàriament. Els teus fans tenim ganes de saber més coses sobre el projecte de l'Odissea. Quan ens ho contaràs?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvolguda copresi, amiga i poeta llorejada: mentre les muses em tracten bé, i fins i tot si em maltracten, voldria mantenir la meua actitud d'etern aprenent i escriure sobre les meues dèries literàries, no per vanitat sinó pel desig de compartir-les amb qui vulga.
      Quant a l'Odissea, ja no podem dir que és un projecte, precisament el passat dia 9 vam fer una preestrena amb públic al Conservatori de Torrent i sembla que va anar bé. El proper dia 1 de febrer ens estrenarem a Vila-real, i a partir de llavors estarem disposats a anar allà on hi haja qui ens vulga veure i escoltar.
      Aquests dies vaig molt malament de temps però em compromet a penjar ací un tast en vídeo del debut torrentí. Ara bé, el càrrec i el sou de copresis ens autoritza i obliga a la confidència vis a vis sempre que les parts troben el moment oportú.
      Seu afectíssim.

      Elimina